Hakkımızda

2015 yılından günümüze GizaSmart olarak teknoloji ürünleri satış ve satış sonrası hizmet sektöründe yer almaktayız. Dünyanın önde gelen markalarından olan ILIFE Robot markansının Türkiye Yetkili distribütörlüğünü ve satışını sürdürmekteyiz. Ayrıca satış sonrası hizmetler kapsamında yer alan teknik servis birimimiz ile ithalatını yapmış olduğumuz ürünlerin orjinal servis ve yedek parça temininin tüm Türkiye çapında hizmetini vermekteyiz.

ILIFE Çin merkezli dünyanın en büyük robot süpürge üreticilerinden birisidir. “ILIFE”, daha iyi bir yaşam arayışını yansıtan büyük “I” harfi ile “YAŞAM” kelimesinin birleşimidir.

Yıllardır robot süpürgeleri dünya çapında milyonlarca aileye temiz bir yaşam ortamı yaratmaları için yardımcı oldu. Ve ev temizliğini daha kolay ve verimli hale getiren ürünler geliştirerek robot temizleme teknolojisi konusundaki araştırmalarına devam etmektedir.

“ ILIFE, akıllı temizlik endüstrisinde dünyanın önde gelen üreticilerinden biridir. Çin ve Hong Kong’da şirket içi Ar-Ge merkezleri ve Shenzhen ve Zhongshan’da büyük ölçekli üretim üsleri bulunmaktadır. ILIFE Robot süpürgeler Asya, Avrupa, Amerika, Rusya ve dünya çapında 40’tan fazla ülkeye satış yapmaktadır. ”

Neden ILIFE Robot Süpürge Tercih Etmelisiniz?

ILIFE Kalitesi

40’dan fazla ülkeye satış yapan ILIFE hayatınızı kolaylaştırır.

Orjinal Ürün

ILIFE Robot markansının Türkiye Yetkili distribütörü olarak orjinal ürün garantisi sunarız.

Satış Sonrası Destek

Ürünlerin orjinal servis ve yedek parça temininin tüm Türkiye çapında temin edebilirsiniz.